Vælg en side

Hvorfor er SkemaIntra et godt værktøj for mit barn?

SkemaIntra giver eleven et overblik, ingen andre systemer gør. Det er det mest pædagogiske system til dato. Det er nemt at slå op på en smartphone, hvad der skal ske på skoledagen i morgen.

SkemaIntra - Fremtidens Skolesystem

En moderne måde for skolen at samarbejde med hjemmet på. Et effektivt og tidsbesparende værktøj for den kvalitetsbevidste skole.

SkemaIntra APP

SkemaIntra har udviklet app’s som kan modtage push-meddelelser fra SkemaIntra systemet. Der er en app til elever/forældre og en mere avanceret lærer-app. De kan hentes til både Android og Ios.

Support - 82 30 74 00

Vi er klar til at hjælpe dig. Alle mails besvares inden 24 timer. Ring til vores callcenter. Vi vil sikre dig en god brugeroplevelse af vores produkt.

Det skal være så nemt, som muligt!

Det skal være så nemt, som muligt for elever og forældre at bruge systemet, uden at man skal lede efter det, der lige netop er relevant for en selv.

Login

Her kan du logge ind på “SkemaIntra” Skolesystemet.
OM SKEMAINTRA
SkemaIntra giver din skole en moderne tilgang til skole/hjem-samarbejdet. Gennem app’s, simplicitet og intuitiv brugerflade opnås en gnidningsfri brugeroplevelse, der ikke kræver lange og indviklede kurser. SkemaIntra er udviklet med henblik på at gøre hverdagen i skolen nemmere og mere overskuelig for lærere, elever og forældre.
EN GOD BRUGEROPLEVELSE
Vores vigtigste mål er at give vores bruger en god brugeroplevelse. Det skal være muligt for lærere at bruge SkemaIntra uden at skulle læse en tyk manual hver de vil gøre noget. Lærerne skal kunne bruge SkemaIntra i timen, mens hun/han underviser! Elever og forældre skal kunne finde alt, hvad de skal vide om skolen på SkemaIntra.
HVORFOR SKEMAINTRA
SkemaIntra er det mest moderne redskab i skole/hjem samarbejdet for skoler. Lærere kan nemt bruge SkemaIntra til planlægning, opfølgning og forældrekontakt. Eleverne møder SkemaIntra i deres eget IT-univers, som er tidssvarende og uden tidsspilde. Forældre kan følge deres barns skolegang uden at skulle igennem alle mulige omveje for at finde det, der er vigtigt for dem.

Webbaseret Løsning

SkemaIntra er webbaseret intranet til skoler. Det er tænkt som en forholdsvis nem og brugervenlig løsning for skoler, lærere, elever og forældre.

Brugervenligt System

Det skal være så nemt, som muligt for elever og forældre at bruge systemet, uden at man skal lede efter det, der lige netop er relevant for en selv.

Følg dit barn

Kvalitetsbevidste skoler, som prioriterer IT i skolen højt, har en bred vifte af forældre, som høje forventninger til måden, hvorpå de følger deres barns skolegang i dagligdagen.

Alt-i-1

SkemaIntra giver eleven et overblik, ingen andre systemer gør. Det er det mest pædagogiske system til dato. Det er nemt at slå op på en smartphone, hvad der skal ske på skoledagen i morgen.

Apps til SkemaIntra

SkemaIntra har udviklet app’s som kan modtage push-meddelelser fra SkemaIntra systemet. Der er en app til elever/forældre -Lite, og en mere avanceret lærer-app -Pro. De kan hentes til både Android og iOS.

Lite iOS

Til elever og forældre.

Lite Android

Til elever og forældre.

Pro iOS

Til lærere og administration.

Pro Android

Til lærere og administration.

Så nemt er det!

1. Tag kontakt til os

Vi kommer ud og mødes med jer for finde ud af jeres behov og besvare eventuelle spørgsmål. Vi demonstrerer gerne systemet for jer. Ligesom vi gerne giver jer adgang til vores demo-skole. I får et tilbud, som passer til jeres behov og ambitioner. Vi kan endda lave specialløsninger kun for jeres skole. Kontakt os

2. Accepteret tilbud

Når vores tilbud er accepteret, starter vi op med at lægge de mest grundlæggende data ind i SkemaIntra. I denne proces involverer vi gerne skolens it-admin, som skal stå for administration af SkemaIntra i hverdagen. Når skolens grundlæggende data er på plads afholdes et kursus for skolens lærere, som på selve kursus kan starte med at bruge SkemaIntra. Læs mere

3. Implementering

Da skolens lærere er klar med SkemaIntra, kan skolens elever og forældre informeres om SkemaIntra og eleverne kan i en lektion instrueres i brug af SkemaIntra. Forældre kan informeres ved hjælp af sedler hjem eller et forældremøde. Vi hjælper gerne med materiale om information til forældre. Hvorefter SkemaIntra er fuldt implementeret. Læs mere

Hvad synes vores kunder

På Østerbro International School begyndte vi at bruge Skemaintra i januar 2013. Vi startede med at introducere systemet til lærerne og lavede en mini-workshop for at alle kunne lære at bruge systemet. Efter to måneder introducerede vi systemet til vores elever. Vi startede med at bruge Skemaintra til protokolføring samt lektiegivning i elevernes online skemaer i Skemaintra. Det tog et stykke tid for lærerne at vænne sig til at skrive lektier i systemet, men efter nogle uger var alle begyndt med at bruge det og det fungerede meget godt. Eleverne er nu enormt glade for systemet, idet de altid har adgang til deres online skemaer –selvom de har været fraværende pga sygdom eller andre årsager. En del forældre på vores skole havde nogle ønsker om at vi skulle forbedre kommunikationen mellem skolen og hjemmet. Vi introducerede derfor Skemaintra app’en til forældrene i august 2013 og vedtog på skolen, at det var med schoolintra vi fremover skulle foretage al skole/hjem kommunikationen. App’en er meget brugervenlig og simpel. Lærerne skriver beskeder til forældrene og de får meddelelserne i deres telefoner omgående. Vi har imødekommet vores forældres ønske om at forbedre skole/hjem kommunikationen og det fungerer p.t optimalt på vores skole. Jeg har fået enormt positiv tilbagemeldinger fra mange forældre. Hvis i på jeres skole gerne vil have at alle eleverne skal holdes opdaterede og vil forbedre jeres skole/hjem kommunikation er Skemaintra en perfekt løsning for jer.
Nedzat Asanovski

Headmaster, Østerbro International School

SkemaIntra er efter min mening et meget stærkt værktøj i skole, hjem og elevsamarbejdet. Det er meget nemt og intuitivt at bruge. Brugerfladen og menuerne er overskuelige og lette at komme til.  Læreren kan meget nemt føre protokol, give lektier for, skrive meddelelser, orientere forældre, give karakterer og vurdere de enkelte elevers aktivitet i timerne. SkemaIntra er meget stabilt, og jeg har aldrig oplevet at systemet har været nede. Eleverne synes også at SkemaIntra er med til at gøre deres hverdag nemmere og mere overskuelig. De er glade for at de altid ved, hvad de har for, og at de har en fornemmelse for hvordan de placerer sig klassen fagligt og socialt. Forældrenes reaktioner er også positive. De ved, hvor deres børn befinder sig, om de kommer for sent til timerne, om deres børn pjækker, og de kan følge med i deres børns skoleliv på en nem og overskuelig måde. Det betyder at de føler sig ført ajour med deres børns udvikling, og at de kan samtale med deres børn og skolen på en relevant måde.
Thorkel Bering-Jensen

Lærer, Hay Skolen