Хостинг

 

Сите датотеки се релевантни за наставниците и учениците од училиштето лесно се пристапува преку “облакот”.

Хостинг решенија интегрирани со Schoolintra.

Сите датотеки релевантни за наставниците и учениците од училиштето лесно се пристапува преку “облакот”.

Ние нудиме хостинг решенија интегрирани со SchoolIntra, па се пристапува од само еден веб портал. Сите датотеки релевантни за наставниците и учениците зачувани на заеднички сервер во “облакот”.

Корисничкиот интерфејс е интегриран во Schoolintra и им овозможува на учениците да ги испраќаат своите задачи при претворање на трудови. И наставниците можат да ги враќаат оценуваните документи на учениците на ист начин.

Сите наши сервери имаат mirror drive, така што сите податоци ќе бидат постојано поткрепени.

Нашите цени се многу конкурентни. И надградба за повеќе простор може да се направи на ден за ден основа.