ПРОДУКТ

Добредојдовте во Schoolintra – Изгради силна иднина

Горди сме да ви ја претставуваме Schoolintra, која е најновата и најсовремена алатка за училишта.Лесен и едноставен за користење за наставниците, учениците и за родителите. Минимален број курсеви се потребни. Ако можете да користите редовна социјална мрежа, можете да користите и Schoolintra.

SchoolIntra

SchoolIntra е најновиот и најмодерниот образовен систем во светот, со повеќето функции на едно место.

Read more

Апликации за Schoolintra

Постои апликација за ученици, родители и наставници. Тие се достапни за Android и iOS.

Read more

Училишен Портал

Во исто време можеме да понудиме и веб-хотел за вашето училиште. На овој начин сите ваши веб-портали се на исто место, и добивате ИТ партнер специјализиран за училиштата.

Read more

Хостинг

Сите датотеки релевантни за наставниците и учениците од училиштето лесно се пристапува преку “облакот”. ( Cloud )

Read more