КУРСЕВИ

Кога училиштето избира SchoolIntra

2-часовен курс доаѓа со договор за наставниците.

За други курсеви, ќе треба да разговараме за вашите потреби, за да можеме да го прилагодиме курсот само за вас.

Ние исто така нудиме курсеви за користење на ИТ во класа.

Испратете ни е-маил за дополнителни информации. Info@schoolintra.com.

Пишете ни за да нарачате курс:

14 + 5 =

SkemaIntra