Консуленти

Ние нудиме ИТ консултантски услуги, по конкурентни цени.

Нашите консултанти имаат долгогодишно искуство од областа на училишната работа или ИТ-решенија за училиштата.

Schoolintra

Со договорот SchoolIntra вклучуваме минимум 5 часа поддршка.

Телефонските прашања помалку од 10 минути се бесплатни.

Специјални решенија

Имаме програмери и девелопери подготвени ако ви треба конкретно решение, или дури и потреба од апликација за училиштето со специфични барања.

Прати на нашите консултанти:

5 + 3 =