Поддршка

Добредојдовте во Schoolintra – Поддршка

Имаме програмери и девелопери подготвени ако ви треба конкретно решение, или дури и потреба од апликација за училиштето со специфични барања.

ЧПП & видео водичи

Овде можете да најдете помош, информации и упатства за употребата на Schoolintra.

 

Find your answer here

Консултанти

Имаме подготвени програмери, кои можат да креираат кориснички решенија и апликации за училишта со посебни потреби и барања.

Contact our consultants

Курсеви

Кога училиште избира SchoolIntra, 2 часен курс доаѓа со договорот за наставниците.

Book course here