УЧИТЕЛИ

Зошто Schoolintra е одлична образовна алатка за мене?

Брзо и лесно е проверка на присуството, коментари или дури оценки за секоја лекција.

Schoolintra како одлична образовна алатка

SchoolIntra му дава на наставникот едноставна алатки, кои создаваа подобра рамка за секојдневно образование.

Брзо и лесно е проверка на присуството.

Оценките и коментарите за секоја лекција го олеснуваат следењето и му даваат на наставникот подобар преглед.

Комуникацијата помеѓу родителите и училиштето ќе биде многу полесна. Родителите ќе можат да ги проверуваат коментарите и домашната работа. Наставникот може брзо да комуницира со родителите кога тоа е важно.

Како наставник можете да ја регистрирате домашната задача за секоја лекција, така што ученикот може да го побара од дома. Исто така е можно да испратите датотеки кои студентот треба да ги користи во нивното дело.

Не е огромен или комплициран систем кој ќе биде потребно  многу време за да го научете?

SchoolIntra е едноставен и функционален што го прави многу лесен за користење.

За секојдневна употреба постои и апликација која ги има истите функции како и веб страната. Вие не треба постојано да одите на компјутер. Можете само да го користите вашиот паметен телефон.