РОДИТЕЛИ

Зошто SchoolIntra е добра алатка за моето дете?

Schoolintra ќе му даде на ученикот преглед кој не дава друг систем. Тоа е најсовремениот систем до денес. Лесно е да се погледне што ќе се случи утре на училиште на паметен телефон.

Зошто SchoolIntra е толку практично за мене?

Како родител можете лесно да го следите училишниот ден на детето, со тоа што имате пристап до какви задачи или домашна задача треба да се подготви вашето дете за некоја конкретна лекција. Во исто време ќе го следите она што вашето дете го учи во училиште.

Можете исто така да добивате коментари од наставниците во одредени часови, така што добрите и лошите вести ќе бидат доставени брзо и ефикасно. Исто како што оценките за задачи и тестот ќе бидат достапни во моментот кога тие ќе се запишуваат во системот.

Нашиот систем за присуство им овозможува на родителите да внимаваат на присуството на вашето дете. Ако е отсутен или задоцнета, известувањето ќе биде испратено како порака за притискање на вашата апликација.

Нашиот систем за пораки го олеснува контакт со училиштето.

Системот е многу лесен за користење. Ако можете да користите социјални веб-сајтови, тогаш можете да го користите SchoolIntra.

Нашата бесплатна апликација ви овозможува да добивате притисни пораки, секогаш кога има нешто релевантно за во SchoolIntra. Повеќето родители не треба ништо друго освен апликацијата.

Системот автоматски праќа порака секогаш кога детето е отсутно, има коментар, оценка итн. Ќе добиете и вашето дете, кое ќе добие оценки, коментари, пораки итн.