АДМИНИСТРАТОРИ

 

Зошто Schoolintra е добра алатка за моето образование?

Исто така, можно е да се испраќаат пораки на учениците во целото училиште одеднаш или да се ограничи пораката само за една класа.

Schoolintra имаат можност да покажи статистички податоци, како што се отсуство и оценки. Податоците може да се специфицираат за секој ученик и за одредена лекција.

Исто така, можно е да се испраќаат пораки на учениците во целото училиште одеднаш или да се ограничи пораката само за една класа.

Апликацијата Schoolintra го олеснува пристапот до родителите и учениците со релевантни информации.

Привремено планирање станува многу полесно преку School Link, бидејќи лекцијата може да се закаже преку системот.

Статистичките податоци за подобрување на квалитетот секогаш се исклучително релевантни.

Колку работа има за управување со системот?

Секогаш ќе има фаза на почеток кога се почнува со нешто ново.

Но, поради едноставноста на Schoolintra, лесно ќе го добиете знаењето од него, побрзо од секој друг систем што сте го пробале. Во рок од една недела можете да управувате со системот совршено.

Тоа е многу податлив систем.

Откако ќе се воспостави системот, администраторот обично ќе користи до 20 мин дневно.