Користен од …

Горди сме да ви ја претставуваме Schoolintra, која е најновата и најсовремена алатка за училишта.Лесен и едноставен за користење за наставниците, учениците и за родителите. Минимален број курсеви се потребни. Ако можете да користите редовна социјална мрежа, можете да користите и Schoolintra.

Родители

Како родител лесно може да го следите училишниот ден на детето со тоа што имате пристап до какви задачи или домашна задача треба да се подготви вашето дете за било која специфична лекција.

Read more

Студенти

Ќе добиете јасен преглед на тоа што случи на било кој ден на училиште. На тој начин секогаш ќе доаѓате на училиште добро подготвени.

Read more

Наставници

Како наставник можете да ја регистрирате домашната задача за секоја лекција, така што ученикот може да го побара од дома. Исто така е можно да испратите датотеки кои студентот треба да ги користи во нивното дело.

Read more

Администратори

Исто така, можно е да се испраќаат пораки на учениците во целото училиште одеднаш или да се ограничи пораката само за една класа.

Read more

Лидерство

Статистичките податоци поврзани со развојот на квалитетот може да бидат исклучително релевантни за да се идентификуваат областите кои бараат повеќе ресурси и да ги идентификуваат специфичните области на експертиза.

Read more